RING OSS

073-906 40 55

ARBETSTID

M–F: 08:00–17:00

Stengolvslipning
Stengolvslipning
/
Stengolvslipning

Har du några frågor?

Kontakta oss via vår formulär.

ARBETSTID

Stengolvslipning

Natursten, som granit, marmor eller kalksten, kan vara som en oslipad diamant, ful och tråkig, inget märkvärdigt. Men när man slipar naturstenen kommer vackra mönster fram i olika färgskiftningar och ådror som en unik, konstnärlig målning. Och precis som diamanten har varje stensort sin egen lyster och glans.

Slitage, repor, salt och grus som vi drar in utifrån och även felbehandling av golven som t ex golvpolish eller olämpliga rengöringsmedel gör golven matta och fula.

Med slipning av era stengolv får vi åter fram det vackra mönstret och lyster så att hela fastigheten lyfts upp. Dessutom får du en känsla av lyx och renlighet vilket också ökar objektets värde. Och allt detta gör vi med miljövänliga metoder.

Med våra maskiner och slipverktyg slipar vi i flera steg efter behov och smak. Det kan t ex behövas en planslipning då golvet har blivit ojämn eller endast en lättslipning för att få bort gammal polish eller ingrott smuts. Du kanske vill ha ett mattare golv men rent och lättstädat eller spegelglans men halkfritt. Vi kan alla varianter och har lång erfarenhet av hur olika natursten ger för slutresultat.

Search this website