RING OSS

073-906 40 55

ARBETSTID

M–F: 08:00–17:00

Om oss
Om oss
/
Om oss

Stengolvspecialisten i Haninge

Stengolvspecialisten i Haninge är ett företag som har lång erfarenhet av stengolvslipning, trappslipning, lagning av stengolv samt underhåll av slipade och kristalliserade stengolv av alla möjliga varianter som exempelvis marmor, terrazzo, granit och kalksten. Vi utför även slipning av betong, så kallad ”Superfloor”.

Sedan 2012 har vi slagit ihop oss med Scan Coor Cristalisering AB som utför liknande verksamhet.

Byggprojekt

Stengolvspecialisten i Haninge har erfarenhet av att delta i nya byggprojekt, renoveringsprojekt eller stengolvsreparation. Vi kan möta de krav som större byggbolag har inom miljö- och kvalitetsplan, kollektivavtal, m.m.

Arbetsmetod och Policy

Vi prioriterar kvalitén i vad vi gör och vi jobbar enbart med de bästa materialen från ledande tillverkare i Sverige.

Genom kunskap och erfarenhet har vi en utprövad arbetsmetod som garanterar effektivitet och kvalitet i vårt arbete. Inför varje uppdrag ansvarar en projektledare som ser till att alla nödvändiga resurser planeras och säkerställs. Oftast är projektledaren med och utför delar av arbetsinsatserna.

Med noggrann värdering och planering av våra beställares önskemål undviker vi risker som senare kan bli kostsamma förändringar i projektet vilket också tryggar den tidsplan och budget som är överenskommet.

Arbetsområde

Som vårt namn avslöjar ligger vårt företag i Haninge kommun. Därför är vårt arbetsområde i första hand Storstockholm men vi tackar inte nej till övriga Sverige.

PROJEKT
NÖJDA KUNDER
PERSONAL

Våra kunder

Våra kunder är för det mesta stormarknader, hotell och skolor men även verkstäder och industrier. Både stora som små ytor är av intresse.

Våra partners

images
kabemattan-logo
new-logo-scc
logo-page
Coor-kleever-2

Stengolvspecialisten i Haninge

Vi har omvandlat idéerna och visionerna till prisbelönta projekt.

Har du några frågor?

Search this website